Promotiekamer op Curaçao en Aruba

De Stichting Vorming en Ontwikkeling start een opleiding tot doctor in de wetenschap op ACM en BES eilanden. Het is nu mogelijk om een promotieopleiding te volgen zonder de woonplaats te verlaten. Deze capacity building vindt in samenwerking met de Stichting Vorming Multicultureel Kader SVMK plaats.

De SVO is al enkele jaren actief om het hoger intellectueel kader in Suriname te versterken. Met ingang van mei 2011 breidt de SVO haar activiteiten uit tot de ACM en BES eilanden. Promoveren hoeft geen droom meer te zijn. Pak deze kans!

De toelatingseis is een doctoraal opleiding (drs.,ir.,mr.,Master). De Promovendi worden op Curaçao en Aruba opgeleid, maar de promotie vindt plaats aan een Nederlandse universiteit. Promovendi verrichten hun werkzaamheden in eigen tijd en de begeleiding vindt plaats via email, Skype en ‘face–to-face’.

Gegadigden kunnen zich met een CV aanmelden bij prof. dr. Ruben Gowricharn, hoogleraar aan de Universiteit van Tilburg. Email: info@promotiekamer.nl Of bij de projectcoördinator Saïna Lucio op sainalucio@gmail.nl.