Promoveren

De academische promotie levert de hoogte titel op die universiteiten bieden. Promoveren is daarom een zinvolle uitdaging. Maar het vereist zeer specifieke vaardigheden, kennis, en resultaten.

De promotiekamer leidt academici op tot de graad van doctor in de wetenschap. Het opleidingstraject voorziet in het bijbrengen van de vereiste vaardigheden en kennis. De promotiekamer is bedoeld voor mensen die naast een baan en gezin willen promoveren. De duur van het promotietraject is gesteld op vijf jaar. De promotiekamer wil met academische promoties bijdragen aan de vorming van hoger kader en zodoende successen bevorderen in de samenleving, economie en politiek.

Promotie van dr. Artwell Cain

Promotie van dr. Artwell Cain

De promotiekamer biedt modules, trainingen en begeleiding om het schrijven van een proefschrift met succes te voltooien. De promotiekamer combineert maatwerk met intensieve begeleiding van individuele promovendi. Om die reden worden alle bijeenkomsten in de avonduren of in de weekenden gehouden. De promotiekamer ziet toe op de intellectuele ontwikkeling die bij een doctorstitel hoort. Naast haar buitengewone succes is de promotiekamer op de dissertatiemarkt de aanbieder met veruit de laagste kosten!

Promovendi met een universitaire opleiding in bijvoorbeeld sociologie, economie, psychologie, geschiedenis, bestuurskunde, organisatiewetenschappen, taalwetenschap, rechten, bedrijfskunde, kunst en media, culturele antropologie kunnen bij de promotiekamer terecht.

De promotiekamer werkt samen met verschillende Nederlandse universiteiten.

Woont u in Suriname of in een van de ACM & BES Eilanden? Zie dan de pagina’s Promoveren in Suriname en Promoveren in de ACM & BES Eilanden
samenkomst-promovendi-1

Samenkomst Promovendi